Infantil Femení i Cadet Femení de Torneig a Mataró

Des del dimecres 17 al migdia fins dissabte 20 a la tarda el Infantil Femení B, el Infantil Femení A i el Cadet Fememí van disputar el II Memorial Pitu, torneig organitzat per l'AE Boet Mataró, i en el qual els combinats grocs van fer un gran paper. 

Per part del Infantil Femení B van haver-hi partits molt irregulars, en alguns molt superiors i d'altres totalment superades, però en la final de consolació un trepidant partit que es va decidir a la pròrroga va caure de part de les de Tarragona que van acabar en la 3a posició. Tot i no fer un gran bàsquet general, es van veure moments de bon bàsquet i de bona actitud a pista.

El Cadet Femení va ser molt semblant a dinàmiques al Infantil Femení B, sense fer un gran bàsquet va entrar a la lluita del tercer i quart lloc on va guanyar contundentment contra un rival que en la fase de grups no havia estat gens fàcil, fins al punt que van perdre de cinc punts. Aquest partit va ser molt difícil de capgirar per un fet que no agrada gens, la lesió d'una jugadora de l'equip, Núria Plana, que tornava a les pistes després de la seva lesió de genoll de la qual va recaure. La nota negativa va ser aquesta, la positiva la capacitat de reacció de l'equip, per pujar els ànims i seguir treballant cada partit per emportar-se el bronze.

Per últim, el Infanitl Femení A, que només va conèixer la derrota un sol cop, contra l'AE Boet Mataró A que competeix a Interterritorial A en el grup d'ascens i que lluiten per el títol. Excepte aquesta derrota, la resta de partits van ser guanyats còmodament, demostrant que la gran temporada que estan fent no es pas casualitat. Així van arribar a la final on es veurien les cares contra l'unic equip que havien perdut i de bastant (32-56) en la fase de grups. Aquest equip va demostrar del que està fet, i tot el cansament del torneig no van rendir-se cap moment per lluitar durant tot el partit i guanyar la final per 44-42 i finalitzar el torneig en primera posició.

Més enllà dels resultats i del nivell de joc demostrat, volem destacar la gran convivència entre dos generacions diferents que han passat moltes hores i molts moments juntes, deixant detalls com la final del Infantil Femení A on tant les noies del B com les noies del Cadet Femení animaven incansablement a les seves companyes grogues.