Pax vs Benjamí fem. 3r.

Partit molt igualat que fa uns mesos vam perdre a casa per 33-34 amb un equip com nosaltres, totes de 3r.

El 1r quart igualat, anem agafant ritme defensiu, bons contraatacs, però errades amb els passes ens fa igualar massa el partit (12-8).

Segon quart, despertem amb defensa, robant moltes pilotes per la nostra defensa angoixant, i correm i correm molt amb atac. Únic defecte no obrim espais amb atac deixant lliure la zona per poder entrar a cistella amb facilitat, llàstima. Parcial 0-17 i resultat al descans 12-25.

Tercer quart, a patir, no saquem de pressa, no botem cap endavant, no anem cap a cistella, no mirem al tauler.... encara sort que seguim defensant força bé, i al rival li costa anotar (25-27).

Últim quart, molt, molt, molt bo defensivament parlant, cada una a la seva, lluitem totes les pilotes, no deixem passar a les rivals. Molt bé, ENORME DEFENSA. Amb atac, robem amb facilitat i correm molt, anotant fàcil amb entrades al tauler, i anem al rebot, que ens permet cistelles fàcils sota el cèrcol.

Molt bona feina de tot l'equip que ens dóna una victòria molt treballada per 25-43. Felicitar la magnífica defensa de Martina a la "crack" del equip del Pax, així com la resta de l'equip, molt intenses i molt actives totes amb la defensa. També felicitar la facilitat anotadora de Daniela i Maria que han estat molt encertades entrant a cistella. En resum, gran partit de tot l'equip sense excepció.

A seguir currant noies: CARLA, MARIA, ONA, BRUNA, OLAYA, MARTINA, DANIELA, JULIA, MARTA, i RAQUEL¡¡¡