Sènior Femení vs AE Sant Andreu Natzaret A

AB Salle Tarragona SF - AE Sant Andreu Natzaret A (56-66)

Bon partit del sènior femení per seguir evolucionant com equip.  La visita de les líders fèia preveure un partit decidit abans de l’inici. Però ans el contrari , les tarragonines van afrontar el matx amb fortalesa d’equip. 
El primer quart va començar amb un potent rival, en 5 minuts el Sant Andreu ja s’acançava 4-12 . Les noies de Salle van reaccionar mínimament i van retallar el marcador en 10-16 al final del 1r quart. 
El segon quart va començar bé, marcador de 16-19 al minut 13. Però llavors va venir la reacció del Sant Andreu, van demostrar el seu lideratge en aquesta lliga i van impossar-se amb un parcial de 8 a 23 en 7 minuts de joc. 
El marcador a la mitja part de 24-42 no va fer que les locals deixessin de lluitar. Així es va arribar al darrer quart, on La Salle va demostrar que pot competir i que calia treballar fins al final. Va arribar l’encert i la bona defensa aturava a les barcelonines. Al minut 37 La Salle de Tarragona havia aconseguit apropar-se a només 6 punts ( 53-59). La qualitat de les visitants va tornar a trencar el joc, un triple va allunyar el marcador i després d’un intercanvi de cistelles el marcador final va ser de 56-66. 
Molt bon partit de les sèniors per encarar els difícils partits que resten de temporada. 

Parcials: 10-16, 14-26, 10-9, 22-15.