Cadet Masculí A vs TGN Bàsquet

Després de 3 jornades com a visitant on les coses no havien anat gaire bé, el nostre Cadet Masculí A va tornar a jugar a casa per sumar una nova victòria i fer-se més forts.

El partit va començar molt igualat, amb petits avantatges per els liles que van saber aprofitar els errors ofensius que van perdonar els locals i també alguns regals defensius on no estàvem del tot bé. Però per sort vam aconseguir solventar un greu probema que teníem de sortida i tot i l'alta anotació en el marcador on els grocs van rebre 18 punts en el primer quart, seguíem dins del partit amb un primer parcial de 17-18.

El segon quart va ser més del mateix, igualtat màxima, petites desconnexions que donàven un marge als visitants. La defensa va millorar, 13 van ser els punts que en aquest segon quart vam deixar-nos encaixar, la llàstima és que la nostre anotació també es va veure afectada i ens vam quedar en poc més de 10 punts. Marxant al descans amb un 28-31, i un segon parical de 11-13.

A la tornada del descans sabíem que estàvem més vius que mai, i ens trobàvem millor a pista que el rival, i així ho vam demostrar. Anotàvem relativament còmode,fins al punt d'estar a falta de 2 minuts per acabar el quart +3 en el marcador, però una altre desconnexió va aparèixer i quan creiem que podríem trencar el partit un 0-9 dels visitants va deixar-nos realment tocats per uns segons, temps mort per reaccionar i 7-0 per els nostres cadets per encarar l'ultim quart amb +1 al marcador i tot per decidir-se. 20-16 de parcial i 48-47 al marcador.

Últims minuts on es jugava tot, i els grocs van anar a per totes, defensant com mai i atacant l'aro amb agressivitat i decisió, alguna situació una mica precipitada fruit de la tensió del joc però seguirem treballant per corregir aquestes coses. Tot en aquest quart va ser gràcies a la defensa, on no vam baixar els braços en cap moment i un mini parcial en 2 minuts de 11-0 van deixar als del TGN Bàsquet sense capacitat de reacció. A partir d'allí tot consistia en jugar amb cap, trobar bones opcions i no cometre errors defensius innecessaris. Parcial dels últims 10 minuts de 24-9 per els locals per un marcador final de 72-56.

També destacar, el debut de Diego Lozano del Cadet Masculí B, tot i els pocs minuts jugats va aconseguir anotar i aportar. La nota negativa va ser la lesió de Gerard Pujol que va patir un esguinç de canell, per sort només el tindrà apartat de les pistes dues setmanes. Enhorabona Diego i molts ànims Gerard i Igor ,que ja porta dues setmanes fora de les pistes, amb les lesions.

En aquesta fase encara no coneixem la derrota com a locals i seguint treballant intentarem mantenir-ho.

A base de ACTITUD, TREBALL i CONCENTRACIÓ les coses surten millor. Tocarà seguir treballant per no cometre les desconnexions que ens fan apretar els partits, queda molt però tots junts i ficats en el que hem de fer ho aconseguirem.