BBG Pinturas Clarà vs Cadet Masculí A

El nostre Cadet Masculí A acaba la primera volta amb balanç positiu (4-3) amb un partit menys que la resta però amb un mal partit aquest passat cap de setmana que es podria haver guanyat si l'inici no hagués estat tant desastros, ja que el segon, tercer i quart quart es van guanyar.

L' enfrontament contra l'equip de Torredembarra no podria haver començat de pitjor manera, els jugadors grocs estaven advertits de que no seria un partit gens fàcil amb un equip que feia un bàsquet molt simple però efectiu que ens va fer encaixar un parcial de 17-0 en 6 minuts per acabar el primer quart amb un lamentable 26-7 per els locals.

A partir d'aquí ja no es podia anar a pitjor, els de La Salle van despertar i van començar a fer les coses una mica millor en defensa que ens va permetre còrrer i sumar més o menys fàcil. Però encara quedava molt per fer per apropar-se una mica al que sabíem fer. Parcial de 20-27 en el segon quart, per marxar al descans 34-46.

Tornem dels 10 minuts del descans, amb molt per canviar i res a perdre. Sabem que quan marxem així al descans tocarà arriscar més del compte i això vam fer. Diferents tipus de defensa ens van fer apropar-nos a 5 punts a falta de 8 minuts per encara acabar el tercer quart i de nou ens vam relaxar i 6 punts fàcils son els que vam regalar als locals en contraatac oblidant-nos del balanç defensiu. Final 3r quart 63-54 (17-20).

Entrem a l'últim quart amb tot en joc i un parcial de 7-0 en 2 minuts dels locals ens deixen tocats per uns moments, fins que al cap de 2 minuts més, a falta de 6 per acabar el partit, els grocs desperten i fan un parcial de 0-12, amb 3 triples seguits que a poc més de minut i mig ens posaven 1 punt amunt en el marcador. Un minut i mig on vam fallar fins a 6 tirs sota aro (amb defensa) però sota aro per posar-nos tres a dalt i sentenciar el partit, però no  va ser així, sinó que el rival va aprofitar un contraatac per anotar sol i quedant 9 segons i mig per acabar el partit. Final d'infart... Temps mort dels grocs, i  perdem el primer pase, contraatac local i fallen entrada puntejada , la pilota surt del camp i possessió groga. De nou temps mort, mateixa jugada de pissarra, aquest cop podem sacar, la jugada surt i el tir no entra. Final 72-71, últim parcial de 9-17 per els grocs que han arribat a remuntar 21 punts per caure per la mínima.

Aquests partits són els que ens han de fer veure que no estem entrenant bé, partit de ratxes, tirs fallats sota aro, desconnexions de 6 minuts que ens costen el partit amb un parcial patètic de sortida i intensitat inexistent en defensa fins que no ens veiem amb l'aigual al coll i no tenim més remei que anar al 200%. 

Depenem de nosaltres mateixos per quedar segons en lliga i disputar la final a 4, però no podem tornar a regalar partits com hem fet en les 3 derrotes encaixades aquesta segona fase, perquè ningú ens regalarà res i si haguéssim jugat com sabem i hem demostrat no hauríem perdut cap partit.