Sènior Femení vs Vedruna Gracia A

AB Salle Tarragona SF - Vedruna Gracia A ( 58-63)

Partit amb alts i baixos el que es va viure dissabte a la tarda al pavelló de La Salle.

El Vedruna Gracia, un equip amb molta planta i un bon joc va sortir amb les idees més clares al terreny de joc. Les locals en canvi van sortir a l’inici del matx amb molta incertesa i més desconnectades. Aquest fet va repercutir i molt en el desenllaç del partit. 

El partit va començar amb un demolidor 0-11 en 3’. Aquest fet va tenir com a conseqüència un temps mort local per frenar l’atac visitant. Les grogues van saber refer-se per encarar el partit i el parcial fins al final del quart va igualar-se amb un 13-12 per acabar els primers 10 minuts amb un 13-23. 

I a partit d’aquí va venir la millor versió de les sèniors de La Salle. Espectacular 2n quart amb molt caràcter i encert, lluitant totes les accions i demostrant uns dels millors minuts de joc. S’arribava a la meitat del partit amb 8 punts avall i amb moltes ganes de trobar-se amb la victòria. 

El 3r quart va tenir el mateix caràcter de lluita i esforç. Un esforç que val a dir , va ser quasi impecable i que es mereixia tenir recompensa. Marcador de 46-48 i 10minuts per endavant per culminar aquest treball. 

Però el darrer quart va tenir un intercanvi continu de cistelles fins que el desgast es va notar al costat local (39’ 57-58 ). Les darreres accions amb triple inclos de les visitants va deixar un resultat final de 58-63 i unes salleres que malgrat lluitar-ho no va poder ser.  

A seguir treballant i no defallir. 

Parcials : (13-23) (21-19) (12-06)(12-15)