Infantil Femení A vs BF Viladecans A

Salle tarragona IFA 62 -61 BF Viladecans A.

Arribaven a Tarragona les segones classificades i un molt bon equip, era un partit molt difícil on s’havia de competir des del primer minut, però no ho hem fet. Els primers 15 minuts, hem regalat moltes pilotes, se‘ns escapaven de les mans, i elles arribaven amb molta facilitat a cistella per posar-se +17 al marcador. A partir d’aquí, hem despertat, hem volgut competir al 100% contra un rival que no deixava les coses fàcils. Mitja part -9 al marcador, i la tònica del partit era molt igualat. En el 7è quart, i un resultat de -10 al marcador, les de Tarragona, han posat 5 marxar més, hi han aconseguit un parcial de 13-0. Estàvem crescudes i això ha fet estar tot l’Últim quart concentrades i jugant el joc que ens agrada. 

Noies, tant Miriam i jo, estem agraïts de tot el que feu cada una de vosaltres, i tot esforç, té la seva recompensa. Moltes gràcies per fer-nos gaudir tant.

Uns mesos després, Ivet Morales (IFB) ha pogut tornar a competir amb nosaltres després d’estar lesionada. A seguir així!!