Bàsquet Teresianes vs Cadet Masculí A

Nova victòria per el Cadet Masculí A que el col·loca en tercera posició a falta de resultats, amb un balanç de 4-2.

Aquest passat diumenge els nostres cadets van fer un partit molt irregular, on es va començar molt igualat, va haver una reacció i després una baixada.

El partit va començar molt trabat, moltes faltes, poc ritme i en defensa fent coses prou bé però insuficients per el que volíem. Vam tenir un parell d'accions per poder correr i fer mal en un camp molt petit on els espais s'han d'aprofitar, per marxar al final dels primers 10 minuts amb un marcador de 10-13 a favor dels grocs, que tot i en estàtic defensar prou bé vam regalar 6 dels 10 punts en mals  balanços defensius castigats per els locals.

El segon quart els de La Salle van pujar una mica el ritme i els contraatacs es repetien, anotàvem fàcil i en el marcador es notava, tot fruit de una petita reacció en defensa ajustant bé i rebotejant per correr amb dos o tres pases, però seguint regalant punts, masses punts. Anem al descans 26-34, tot i  haver corregut hem perdonat en vint minuts fins a 7 tirs sota aro que ens haurien fet trencar el partit i marxar al descans +22.

Tornada del descans, quart per emmarcar en defensa dels grocs, parcial de 4-17. Els locals no van ficar cap cistella de camp en tot el 3r quart, la defensa va pujar, va permetre contraatacar (a vegades amb massa bot o massa precipitat) i anotar amb bastant facilitat tot i seguir fallant tirs alliberats sota aro. Tot i els errors ofensius, destacar la gran defensa, atents, actius i intensos. Entrem als últims 10 minuts de joc 51-30.

Darrer quart per l'oblit. La defensa desapareix, ens confíem i el rival es creix per posar-se a 11 punts a falta de minut i mig per acabar. Molt problemes per fer les coses bé al darrere que es el que ens dona les victòries, no tancàvem, no decantàvem, el rebot ens el treien sent tres grocs contra un dels locals, i això només és una cosa ACTITUD.

Partit amb alts i baixos on hem jugat bé 15 minuts màxim en tot el partit. Això no pot ser, s'ha de treballar 40 minuts i no relaxar-se per com vagi el resultat, seguir apretant sempre, a final de temporada l'average serà vital per tenir opcions i decidir possibles creuaments.

A seguir treballant per corregir aquests errors de desconnexió.

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL.