Gran participació en el I 3x3 de Nadal de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona

El passat dissabte 5 de gener es va organitzar el primer 3x3 de Nadal de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona en el qual van passar per les instal·lacions de l'escola més de 300 persones dels quals més de 120 eren participants de totes les edats i de diferents clubs de la ciutat i fins i tot de Barcelona. 

Era la primera vegada que l'Associació organitzava un event d'aquest tipus i va sortir tot sobre el que hi havia planejat, un gran matí de bàsquet per tornar a agafar una mica del ritme de competició post vacances nadalenques i passar-s'ho d'allò més bé competint amb amics contra gent amb la que probablement no jugaran més i intentant demostrar qui era el millor equip en un gran ambient amistós. 

Aquest ha estat el primer de molts esdeveniments futurs que deparen a aquest prometedor 2019 que tot just acaba de començar i no ho ha pogut fer de millor manera. La pròxima gran data serà la 41ª Macrodiada el pròxim 1 i de 2 de juny però estigueu atents que entre mig tindrem molts sorpreses.

No us perdeu la galeria fotogràfica que tenim penjada al nostre Facebook.