Sènior Femení vs Voramar Diagonal

Ab Salle Tarragona SF - Voramar Diagonal Mar ( 52-47)

Gran partit el viscut dissabte passat al pavelló de La Salle. Desde un inici ja es va veure un bon equip rival, el Voramar. Les barcelonines, classificades en 2n lloc a la lliga, van començar amb un ritme molt alt i encert. Però les grogues van sortir molt concentrades i amb un joc molt organitzat i fluid. Al segon quart, el partit perillava , Voramar s’havia avançat de 9 punts i feia palesa la seva superioritat. Tras un temps mort local les noies de La Salle van capgirar la situació amb un parcial de 9-3 i un resultat de 32-35 . 

El tercer quart va estar dominat pels nervis, cada acció era molt lluitada i les nostres no es van amagar. Ja s’evidenciava que aquestes salleres volien la victòria i la lluitarien. Poca anotació en aquest quart, 5-4 de parcial i resultat 37-39 al marcador. 

Les visitants del Voramar no estaven disposades a perdre el partit a Tarragona, van fer un bon parcial d’inici de quart i es van avançar 45-39 al minut 35. Un altre temps mort i les guerreres de la Salle van imposar-se amb molt seny i agressivitat necessària com per remuntar el partit. Parcial de 13-1 per capgirar el marcador amb un resultat final de 52-47. 

Gran i necessària victòria per acomiadar l’any i demostrar-se les mateixes jugadores que l’esforç i treball té la seva recompensa. 

Bones festes i feliç any nou de part de tot el SF La Salle.