Cadet Masculí A vs CB Cantaires Tortosa

S'acaba la primera volta del Cadet Masculí A a nivell A, amb la plaça obtinguda per competir contra els 8 millors equips de la província en els pròxims 5 mesos. Tot i aquesta bona notícia va arribar la primera derrota (44-62) de l'equip en un partit molt irregular on només vam jugar 10 minuts bons, fent perdre la imbatibilitat que duien fins ara.

El matx no podia començar millor, parcial 19-6 a favor tot fruit de la gran defensa, dels bons contraatacs i de la fluïdesa en el joc ofensiu. Però tot va canviar a partir del minut 4 del segon quart, on el rival es va posar en zona. Un equip que sabia molt bé el que es feia, en atac un joc tancat en els seus sistemes i en defensa una zona molt ben treballada, amb la que ens vam encallar i es va veure reflectit en la nostres defensa. En atac no estàvem bé i en defensa vam baixar molt l'agressivitat i la intensitat amb la que havíem sortit, fins el punt d'arribar al descans 22-21 a favor dels locals.

A partir del descans els visitants van seguir fent les coses molt bé i els de La Salle no van conseguir entrar en el partit en cap moment, encaixant un parcial d' 11-23 en contra. Van haver-hi jugades puntuals bones però no era el dia i els tirs de tres que sempre ens entraven en aquest partit no ho van fer i es va notar en la confiança anímica dels jugadors, que a més a més van sortir mentalment del partit per les decisions arbitrals.

L'últim quart va ser més del mateix en el que a més a més els visitants es van sumar convertir en triplistes ficant-ne 4 per acabar de decantar el partit. Pur tràmit per acabar el partit, passar pàgina i reflexionar sobre el que no pot tornar a passar i tot el que tenim pendent a millorar, per arribar a l'objectiu que tot l'equip té en ment. 

Venent les vacances de Nadal per treballar, corregir i millorar. 

SOM EQUIP, SOM SALLE.

1...2...3...SALLE!