AE Claret Valls vs Cadet Masculí A

Partit en horari atípic per els nostres, diumenge a les 16.45h, i s'ha vist reflectit en el joc de l'equip. Tot i sumar la novena victòria de la temporada sense conèixer la derrota el partit contra el cuer del grup no ha estat gens fàcil.

La sortida dels dos equips va ser clarament favorable per els visitants amb un parcial en 6 minuts de 8-18, amb sis punts consecutius del jugador de l'Infantil Masculí, Roger Arroyo, on la pissarra ha sortit prou bé perquè es trobés en situacions còmodes de tir. El final del primer quart apuntava a un partit que es trencaria aviat 12-21, però els locals amb tot el pavellò ple previ a la seva presetació d'equips ha donat la cara i ha guanyat els dos següents quarts del partit per una diferència de tres punts cada un. 

Tot això degut a una molt dolenta defensa, on en minuts puntuals apareixia però de manera esporadíca. No ens sentíem dominadors del partit, ja que en la defensa no estàvem bé, les línies de pasada no eren intenses, igual que la pressió sobre pilota, on jugàvem massa rectes i amb molt poca activitat de peus i mans, també arribaven ajudes d'on no havien de venir, cal destacar la part positiva, la majoria de vegades que recuperàvem desprès d'una ajuda negàvem el mig. 

En l'apartat ofensiu hem tingut minuts realment bons on la pilota la movíem amb criteri i trobàvem tirs alliberats, o jugàvem 1 contra 1 gunayadors que finalitzàvem sols sota cistella. Però tot això comentat ha costat que arribés, ja que durant el segon quart hem tingut desconnexions ofensives ,al igual que les defensives, on no ens situàvem on tocava.

En resum ha estat un partit fluixet, condicionat per la defensa però sobretot per els grans problemes de balanç defensiu que han tornat a aparèixer.

Pròxim partit vs Cantaires Tortosa, al pavelló de La Salle, dissabte 15 a les 19:30h. Rival complicat, que ja vam guanyar a l'anada en un gran partit i que si sumem el triomf ens farà acabar la primera fase invictes.

Agraïr a Roger Arroyo la seva ajuda en el partit, jugador de l'Infantil Masculí.

1...2...3...SALLE!