Primera setmana de pretemporada acabada

Avui dissabte amb un entreno de tir donem per acabada la primera setmana de pretemporada a La Salle Tarragona per tots els equips des de Sènior Masculí fins a alevins de primer any, exeptuant el Sènior Femení que es la seva segona setmana.

Vam començar dilluns i dimarts amb els tests físics dirigits per Joana Sans, la preparadora física de l'Associació. Aquest test concretament és el test YoYo intermitent de nivell 1, és una prova incremental i màxima que serveix per avaluar la potència aeròbica dels jugadors i jugadores tenint així un valor de referència que s'haurà d'anar controlant durant la temporada. L'objectiu serà veure si els jugadors milloren adequadament intentant conseguir superar la seva marca personal cada cop que repetim els tests al llarg de la temporada, comenta Joana.

A partir de dimecres els equips ja vam començar amb total normalitat, una sessió de físic previa a la hora de pista on aquests dies simplement s'ha dedicat a començar a agafar ritme, seguint les directrius tècniques dels coordinadors tant de cistella gran com de cistella petita per els alevins, i retrobar sensacions amb la pilota treballant tècnica individual tant de bot, tir com de passada. 

Això acaba de començar, tenim ganes de que sigui dilluns per tornar a les pistes i seguir entrenant. 

1...2...3...SALLE!