El Sènior Masculí torna a la feina

El sènior masculí de La Salle Tarragona ha tornat aquest dimarts als entrenaments, tres mesos després d'haver aconseguit l'ascens a la Tercera Catalana. El conjunt col·legial torna a estar dirigit per Pedro López, un tècnic que suma la seva segona temporada al capdavant de l'equip i que, enguany, ha apostat per mantenir el bloc de cara al debut a la nova categoria. 

El conjunt tarragona manté a nou dels onze jugadors que van aconseguir el quart lloc a la Lliga Territorial. Així, segueixen els exteriors David Marquès, Míkel Neira, Octavi Saumell i Ignasi Fernández, així els interiors Iñaki Ayete, Ángel González, Àngel Latorre, Oriol March i Javier Ibort. 

Respecte l'any passat, el quadre de López ha patit les baixes dels alers Pablo Salido i Xavi Cacho. Els dos han deixat la pràctica activa del bàsquet, si bé el segon continua a l'equip exercint les tasques de segon entrenador. Pel que fa als fitxatges, de moment se n'han produït dos: els dels germans Marco, Armand i Gerard. El primer, un aler tirador, arriba provinent del Claret de Valls i ja és un vell conegut del club ja que va dirigir diverses temporades al sènior femení. Pel que fa al segon -més interior- s'incorpora després de jugar la darrera temporada al Móra d'Ebre. 

Al llarg de les properes quatre setmanes el sènior de La Salle té programats diversos partits amistosos. El primer serà dijous dia 6, a casa, enfront La Salle de Reus. La següent setmana, divendres dia 14 serà el Pare Manyanet, de Segona Catalana, qui visitarà La Salle, mentre que diumenge dia 16 els de López es desplaçaran a la pista del Constantí, de categoria Territorial. El darrer encontre que, de moment, està confirmat serà dimecres dia 19, quan els tarragonins jugaran a la pista de La Selva del Camp, de Segona Catalana. 

Els tarragonins debutaran a la lliga el proper 30 de setembre, rebent la visita del Montblanc, en un partit que està programat per diumenge a la tarda.