Oskar Pujol, Jordi Hernandez i Marc Guart, agafen les regnes del projecte esportiu de l'AB Salle

Oskar Pujol, Jordi Hernandez i Marc Guart, agafen les regnes del projecte esportiu de l'AB La Salle Tarragona. 

Jordi Hernández, nascut l'any 1979, serà el nou coordinador de bàsquet de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona. Jordi compta amb llarga experiència en el món basquetbolístic, en clubs com CB Tarragona, CN Tàrrega, TGN Bàsquet i CB Lleida, entre altres, com a entrenador. També va portar equips a Portalada, El Roquissar a Altafulla i CB Valls en la seva última etapa abans de Salle. En la seva etapa de coordinador va estar fent aquestes tasques tant en masculins com en femenins al CB Lleida i de categories inferiors al TGN Bàsquet.

Marc Guart, nascut l'any 1998, en la seva tretzena temporada a La Salle. Fa cinc temporades va començar a les banquetes com ajudant i ha anat passant per diferents tasques fins arribar a la coordinació de minibàsquet la pròxima temporada. Tot i la seva joventut des de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona sempre s'ha confiat en ell per a que portés i ajudés en equips amb projecció com el Júnior Femení Interterritorial, Aleví Masculí Federat i Preinfantil Femení en les darreres temporades. A més a més de les tasques d' entrenador, va ser l'encarregat de la direcció de la darrera edició de la Macrodiada, la qual va resultar un gran èxit de participació.

Oskar Pujol, seguirà en les tasques de Director Tècnic de l' Associació en la seva vint-i-setena temporada ininterrumpuda a l'entitat. Oskar que ha passat per totes les funciones tècniques; coordinador de secció, entrenador de la base, coordinador general, entrenador del Sènior Femení i Director Tècnic. També compta amb experiència com a coordinador a les Dominiques, ha estat entrenador a CB Torredembarra, a CB Tarragona, on a més, treballava les tecnificacions. La tempeorada 2007-2008 va estar com a 3r. entrenador al Circuit sub-20 ACB amb Akasvayu Girona amb el que va quedar campió.