Els germans Marco, reforços de luxe pel Sènior Masculí

 

El Sènior Masculí de La Salle Tarragona ha tancat la seva plantilla amb les incorporacions dels germans Marco -Armand i Gerard- de cara al debut a la Tercera Catalana. Després de confirmar la continuïtat del bloc que la darrera temporada va aconseguir l'ascens, el conjunt dirigit per Pedro López -que enguany sumarà la seva segona campanya al capdavant de l'equip- incorpora a dos jugadors amb una notable experiència. 

 

Armand Marco, nascut l'any 1979 i de 1,87 mertes d'alçada, és un aler tirador amb una llarga trajectòria al bàsquet tarragoní, que s'incorpora des del Claret de Valls, club en el que ha jugat les dues darreres temporades a Segona i Tercera Catalana. Format a les categories inferiors del Falset, el Flix i al Reus Ploms, es dóna la circumstància que ja va jugar a La Salle Tarragona quan era júnior de primer any. Després, ja com a sènior, ha defensat els colors de Reus Ploms, Móra d'Ebre, Cambrils, Torredembarra, CBT, Salou, El Morell i Claret de Valls.  

 

Per la seva banda, Gerard Marco, de 1,88 metres d'alçada i nascut l'any 1983, és un aler-pivot que arriba provinent del Móra d'Ebre. Format a les categories inferiors del Club Bàsquet Falset i del Club Natació Reus Ploms, va defensar els colors del primer equip de la capital del Baix Camp a la Primera Catalana. Posteriorment ha militat al Cambrils i al Torredembarra, a la Segona Catalana.