Edgar Otero i Laura Martínez, nous responsables del Infantil Femení

Edgar Otero i Laura Martinez, son les dos incorporacions que arriben per fer-se càrrec del bloc Infantil Femení.

Edgar Otero, serà l'encarregat de dirigir l' Infantil Femení A, que aquesta pròxima temporada jugarà al Nivell A2 de Catalunya.

Aconseguim un gran reforç amb molta experiència tot i la seva jove edat, ha entrenat categories de formació tant al Club Bàsquet Tarragona, Lestonnac com a Carmelites. En aquesta última escola està com a coordinador dels equips de formació des de fa tres temporades.

Laura Martínez, és la nova entrenadora de l'Infantil Femení B, equip que jugarà lliga territorial de Tarragona durant la pròxima temporada i del que s'espera el algunes jugadores han de pujar sistemàticament al infantil A per tal de poder gaudir de minuts.

Segona etapa a la banqueta de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona , amb gran experiència com a entrenadora en categories de formació, va estar entrenant en altres clubs com CB Altafulla, Roquissar i TGN Bàsquet. Serà l'encarregada de portar un grup amb molta projecció i que tindrà molta comunicació amb l' Infanti Femeníl A per establir les rotacions.