C.B. Sitges vs Sénior fem.

Tercera victòria consecutiva i segona seguida com a visitant (56-63), contra un equip que també ens havia guanyat de 7 punts a l'anada. El rival venia d'una serie de 5 derrotes consecutives, i amb problemes de jugadores disponibles, (va afrontar el partit amb 6 seniors i 4 cadets), i era una bona ocasió per treure la victòria.

Però la sortida a pista no va ser l'adient per intentar trencar el partit d'un bon inici, el joc era espés i lent per part dels 2 equips, fer que afavoria els seus intereessos. Els 2 primers quarts van ser de diferències curtes al marcador, i es va arribar al descans amb empat a 30.

La sortida del tercer quart no te res a veure amb l'inici de partit, i rapidament ens col.loquem 7 punts amunt, però lluny d'intentar sentenciar el partit, baixem el ritme i el rival torna a entrar al partit.

A l'inici de l'últim quart sembla que ara si marxarem del marcador per no tenir un final igualat, però 2 errors fan que el rival un cop més entri un altre cop al partit i ja ens porti a un final igualat. un 0-7 de parcial favorable a l'últim minut i mig ens dona la victòria i empatar el basquet average.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/07510101-1