Aleví masculí escolar, resum del 1r. trimestre.

SALLE TARRAGONA vs CANALETA VILA-SECA. Primer partit de la temporada que comencem amb molta il·lusió amb molta gent. Som un equip de 15 jugadors que crec que podrem fer grans coses. Com que som tanta gent anem convocats de 10 en 10 i així tots jugarem com a mínim dos quarts, tot tenint en compte que no ens fem mal i així juguem una mica més. Aquest partit ha estat molt fàcil, els nens de l'altre equip es notava que comencen aquest any i eren una miqueta fluixets, cosa que a nosaltres ens ha anat bé per poder començar a veure com ens movem a la pista. Jugar a la piscina té els seus inconvenients, atès que és més gran i ens consta molt més corre. Hem de seguir treballant.

PAU DEL CLÒS vs SALLE TARRAGONA. Partit que millor no haver-lo jugat. Pista molt petita, però que no s'excusa per desconcentrar-nos com ho hem fet. No fèiem passes correctes, no aixequem el cap, com si nosaltres no estiguéssim jugant. L'altre equip no és molt bo, només té un parell de nens que corren, nosaltres en tenim molts més però les ganes de córrer encara no han arribat. Avui no hem treballat correctament, no hem estat a l'altura que cal per fer un bon partit.

SALLE TARRAGOBA vs ELISABETH SALOU. Partit molt interessant, ha estat una pena que només per una cistella hàgim perdut. Avui hem treballat de valent per aconseguir la victòria però no ha estat possible. Contenta de l'esforç realitzat, cap aixecat, passes als companys, hem corregut tots, hem treballat tots alhora, avui molt contenta de la feina que fem. Si seguim així, cada cop millorarem més i així ens sortiran molt millor les coses.

TERESIANES vs SALLE TARRAGONA. Últim partit de la primera volta d'aquesta lliga que, si seguim com avui val més que anem a casa a descansar. Un desastre de partit, cap de nosaltres hem estat concentrats, l'equip contrari era a la pista, però nosaltres encara érem sortint de Salle, no havíem ni arribat. Molt poc atents, no hem fet passes, ni aixequem el cap ni escoltem els consells dels nostres propis companys.

Ara tenim uns dies per descansar , passar els Nadals i tornarem a la feina, que si volem, això sí, només si volem la podem fer molt bé. Que tingueu molt bones festes, ens tornem a veure el dia 7 de gener.