B.F. Viladecans vs Sènior fem.

Derrota per 8 punts de diferència contra un dels equips capdavanters de la classificació (75--67). El partit va vindre marcat per les ausències per enfrontar el partit, 8 jugadores només del senior.

Les nostres van començar bé el partit, i van manar fins als 2 últims minuts del primer quart. Al segon quart el rival va començar a agafar avantatges, fruït del seu encert i degut també a tindre que practicament renunciar les nostres a fer qualsevol tipus de defensa agressiva en forma de individual a tota pista o zona press per no carregar-nos de faltes i desgastar-nos massa. I sumat també, a petites lesions momentànies durant el partit. Al descans un -13 de parcial.

A la represa l'equip, lluny de deixar-se anar va lluïtar per entrar al partit, i a base de coratge i bon joc o va aconseguir als minuts finals, on va aconseguir posar una mica la por al cos al rival, tot i el desgast físic i les faltes acumulades que portavem. L'equip va demostrar que amb una plantilla al complet d'efectius por competir contra qualsevol equip de la categoria.

Destacar el bon debut de la jugadora del junior Raquel Barberan.