Preinfantil fem. vs Pare Manyanet

Des del calentament ja es notava que les nostres preinfantils estaven més posades al partit que les rivals.

Tot i que l'inici de partit en el marcador no ho reflectís acabant el primer vuitè 0-6, les sensacions no eren gens dolentes, en defensa estàvem treballant molt bé, aguantàvem 1x1 però quan pàssavem a l'atac no ens entrava res. A partir del segon vuitè les coses van canviar, la defensa va ser igual o millor i en atac podíem còrrer i vam estar molt encertades (11-10 final del paríode).

El nivell defensiu demostrat fins a l'inici del 7è vuitè va ser espectacular, lluitant, corrent, treballant molt bé, va ser genial. Però a partir d'allí les nostres van patir les típiques desconnexions i on hi havia un +1 al marcador va acabar amb un -18 a final del partit.

En dos quarts tot va canviar, els tirs soles ja no els ficàvem, en atac no ens movíem sense pilota, i sobretot el gran problema va ser el rebot, elles tenien dos jugadores molt grans però si el rebot no es bloqueja i permets dues, tres i fins a quatre opcions de tir seguides, alguna acabaran posant.

Una llàstima la veritat, sis quarts molt bons en defensa, i en els últims dos molts problemes per agafar el rebot i correr.

Ànims noies, esteu treballant i jugant cada vegada millor, aquest partit us el merexieu guanyar.                  1...2...3...SALLE!