Aleví masc. vs Sagrat Cor

Partit amb molt de fred i a exterior el que es va jugar aquest cap de setmana a La Salle. Però no és excusa, el rival va ser totalment superior.

Tercer contra segon, o el que és el mateix, Salle - Saco. Els nostres van sortir força bé aprofitant els errors en el tir del rival i muntant contraatacs molt ràpids i decisius. Però aquesta velocitat a l'atac i la bona defensa del principi es van anar esvaïnt a mesura que passaven els quarts, veient-nos superats.

Pel que fa a l'atac ens costava trobar situacions bones, perquè estàvem massa estàtics i en posicions que no eren les millors per poder jugar un 1x1 o simplement per rebre i tirar. Tot i que als entrenaments ens surt i molt bé, als partits contra rivals bons ens costa dominar i juguem amb més por que mai.

En l'apartat defensiu, va ser vital, quan rebotejàvem i estàvem atents a les ajudes ens permetia recuperar i còrrer , però quan no era així donàvem massa oportunitats a un equip que decidia molt bé les seves opcions de joc en el 1x1 i 2x2.

Resumint, partit difícil, contra el segon classificat, a seguir treballant per millorar de cara a la següent fase on tornarem a trobar-nos. Ànims nois,a seguir currant.                                                                                                   1..2...3...SALLE!