Infantil masc. vs Pare Manyanet

Damunt el paper es presentava un partit força complicat i dur contra un rival directe com es el Pare Manyanet de Reus.

Vam començar el primer vuitè molt motivats després de la derrota contra El Carme, dominant el joc de la pilota amb bons passes, tranquils, defensant força bé i així també es va reflectir al marcador. Al segon vuitè vam començar connectats encara que a mesura que passaven els minuts vam veure que anaven remuntant poc a poc, ens vam posar nerviosos i ens vam carregar de faltes. Vam jugar un tercer vuitè molt disputat. Al següent vuitè ens van adelantar en el marcador encara que tampoc ens vam despenjar.

Començant la segona meitat del partit vam espavilar i vam arribar a posar-nos per davant en el marcador, a partir d’ aquí el partit va començar a anar-nos-en de la mà. Al sisè vuitè vam començar a patir una davallada d’encert important amb cistelles fàcils però malgrat això no vam deixar de lluitar. Al penúltim vuitè, vam perdre bastantes pilotes i fallant però encara així vam seguir lluitant.

Al últim vuitè vam posar-hi moltes ganes i vam arribar a anar un punt pel davant però vam cometre un gran error al fallar en els rebots i jo crec que va ser aquest el motiu pel qual ens va fer perdre el partit. No obstant crec que va ser un partit molt igualat i bonic de veure, on al final no vam poder guanyar però vam demostrar una cara molt positiva al no donar el partit en cap moment per perdut.                                                            

                                                                                                                                                                       Gerard Torrellas