Sènior fem. vs C.B. Cic

Derrota en un fluix partit contra el C.B. Cic (47-51). L'equip va deixar passar una bona oportunitat per encadenar 3 victòries contra un equip que es trobava a la part baixa de la classificació.

La nostra sortida no va ser la millor, toves en defensa, sense aprofitar que l'arbitratge era, com ja sabiem, totalment permissiu. Gens concentrades en el bloqueig del rebot defensiu feia que el rival disposés de fins a 3 i 4 opcions d'anotar en moltes possessions.

Durant els 2 primers quarts vam anar a remolc del rival, menys entre el minut 13 i 15, en que vam aconseguir un 10-0 de parcial i ens posavem davant al marcador. L'alegria però, va durar poc i marxavem al descans amb un 26-28 desfavorable.

El tercer quart va ser de poc encert en atac per part dels dos equips, com reflexa el 9-8 de parcial. L'últim periode segueix la mateixa tònica, 2 triples consecutius del rival, per a un parcial de 0-8 , ens col.loca 6 a sota i ens entren les presses quan quedaven 2 minuts. Un triple nostre ens col.loca a 2 punts, però un tir lliure rival i un tir fallat nostre fa que la victòria s'escapi.