Hispano vs Sènior fem.

Segona victòria consecutiva i primera com a visitant. Victòria aconseguida sobre la botzina final (64-66).

Les condicions de la pista, (descoberta, antireglamentària per massa llarga, amb pendent, rajoles aixecades i il.luminació deficient), no invitaven a l'optimisme. I els primers minuts així ho confirmaven. Poc intenses, deixant anotar i rebotejar amb facilitat i espesses en atac, feia que s'acabés el primer quart amb un 18-10 al marcador.

L'inici del segon quart millorem molt en atac, però seguim deixar anotar amb massa facilitat, i la distància de 8-10 punts es manté fins al minut 13 aproximadament. a partir d'aquí canvia totalment el partit, 4 triples consecutius nostres i un parcial de 0-13 a favor nostre, capgira totalment el marcador, i marxem al descans amb 5 punts d'avantatge, després d'haver aconseguit un 15-28 en aquest quart.

A la represa el rival ens intenta sorprendre amb una defensa zonal, però l'equip segueix amb la ratxa anotadora de 3 punts i en torna a anotar 4 en aquest quart. Unit a que la defensa i control de rebot per part nostra millora ostensiblement, fa que s'acabi el tercer quart amb 13 punts favorables.

La sortida de l'últim quart no es bona, el rival deixa la defensa zonal i ens apreta a tota pista, tot i aixó encarem els últims 5 minuts amb la mateixa distància de 13 punts que començavem el quart. A partir d'aquí 'apagada general nostra', pilotes perdudes, precipitació en atac i concessió de fins a tres 2+1 fa que ens arribin a empatar a falta de menys d'un minut per acabar.

Després de no aprofitar l'atac del que gaudeix el rival quedant uns 20 segons, tenim la última possessió nosaltres, una assistència de Irene Tejerina i tir a quatre metres de Yoli sobre la botzina ens donen la victòria final.