C.B. Valls vs Sènior masc.

Victoria contundent (37-82) del Senior Masculí en un partit que va ser dominat totalment pels nostres, i que si be la diferencia indica una gran superioritat en el joc, aquesta únicament es va fer palesa al 3r quart amb un parcial increïble de 6-34.

Des de bon començament es va intuir la diferencia tècnica de tots dos equips, però els lasalians no va trobar la forma de distanciar-se al marcador, amb un joc molt atractiu amb molta fluïdesa a la circulació de la pilota, però amb molt poc d’encert. A mes els locals asseguraven el rebot al seu tauler i això va significar un ritme lent que afavoria els seus interessos. D’aquesta manera es va arribar al descans amb un resultat de 19-29.

A la represa del partit, els nostres van anar per feina, i amb un joc molt mes elèctric fonamentat amb la defensa (fins a 10 pilotes recuperades) i el domini del rebot (tant en defensa com amb l’atac), i van trencar el partit amb un parcial esfereïdor (6-34), que deixava decidit el partit.

A destacar l’aportació amb el debut del junior Adrià Mosquera, que tot just va jugar aquestos minuts tant decisius durant el matx.

Anotadors: David Marques (2), Ignasi Fernández (10), Miquel Neira (14), Iñaki Ayete (12), Angel González (4) – cinc inicial – Octavi Saumell (15), Javi Cacho (8), Oriol March (2), Xavi Ibort (12), Marc Guart (3) i Adrià Mosquera (-).