Lima-Horta vs Sènior fem.

Dura derrota per segona setmana consecutiva a la prorroga (82-71).

Les nostres van tenir una molt bona entrada al partit, control de rebot defensiu i bona mobilitat en atac feia que anotéssim amb facilitat i agafavem les primeres avantatges, tot i la lògica reacció del bon equip local, ens manteniem amb la mateixa linia.

La sortida del segon quart no va ser així, nombroses perdues no forçades en atac, i feblesa defensiva fa que les locals comencin a agafar distàncies perilloses al marcador, una petita reacció final junt amb el poc encert local fa que arribem al descans amb només 4 punts a sota.

La represa encara és pitjor, i el rival marxa de 14 punts i amb unes dinàmiques totalment oposades. L'equip es refà i torna un parcial de 12 -0 que ens fica de nou al partit.

Al 4rt periode,  sembla que el cansament físic, les nombroses faltes, etc. ens allunya del partit, (-10 al minut 37), però l'equip treu tot el que te i fins i tot te 2 tirs lliures a falta de 7 segons per guanyar, anotem 1 i l'últim atac local no entra i du el partit a la pròrroga.

Tot i el primer minut igualat, 4 pilotes seguides perdudes a mig camp, les 4 jugadores eliminades + les restants amb 4, combinat amb l'encert local i un arbitratge TOTALMENT casolà, trenquen el partit definitivament, on ni tan sols tenim opcions als 2 últims minuts.

A seguit treballant noies... aixo acaba de començar, estem al bon camí...