04. CADET MASC. "A"

04. CADET MASC. "A"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Primer partit de la segona volta per el Cadet Masculí A, contra el cuer de la classificació amb cap victòria, el AB Vendrell. Tot apuntava a un partit tranquil, com a l'anada, tot i saber que aquest rival no regalaria res.

El nostre Cadet Masculí A acaba la primera volta amb balanç positiu (4-3) amb un partit menys que la resta però amb un mal partit aquest passat cap de setmana que es podria haver guanyat si l'inici no hagués estat tant desastros, ja que el segon, tercer i quart quart es van gua

Nova victòria per el Cadet Masculí A que el col·loca en tercera posició a falta de resultats, amb un balanç de 4-2.

Cinquè partit en aquesta nova fase dels nostres cadets masculins, i gràcies a un gran partit defensiu van sumar una victòria contra el líder de la competició que no havia perdut cap partit en tota la temporada.

Aquest diumenge s'ha jugat un nou partit per el Cadet Masculí A que per culpa de dos quarts per l'oblit i dos més o menys salvables s'ha tornat a perdre.

Tercer partit a la segona fase de Nivell A per el nostre Cadet Masculí A i va arribar la primera derrota. 

Segon partit a Nivell A del Cadet Masculí A, segona victòria, però en un partit molt dolent i sense jugar a res. 

La primera jornada de la nova fase a Nivell A per el Cadet Masculí A, que els hi permetrà poder lluitar per la final a 4 de Tarragona, es va saldar amb una victòria amplia i amb minuts de joc realment bons.

S'acaba la primera volta del Cadet Masculí A a nivell A, amb la plaça obtinguda per competir contra els 8 millors equips de la província en els pròxims 5 mesos.

Partit en horari atípic per els nostres, diumenge a les 16.45h, i s'ha vist reflectit en el joc de l'equip. Tot i sumar la novena victòria de la temporada sense conèixer la derrota el partit contra el cuer del grup no ha estat gens fàcil.

Pàgines