19. Benjamí fem. 4t.

19. Benjamí fem. 4t.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Els dos primers quarts van estar molt igualats, vam rebre molts triples i no vam saber aturar 1c1 d’alguna jugadora rival. En atac anàvem fent però amb poc encert, tot i que vam tenir situacions clares de tir.

El dissabte vam anar a l’Escola Serrallo l’ER jugar el torneig organitzat pel C.B.Tarragona. Tot i tenir moltes baixes i anar acompanyades de dues jugadores de tercer, allí ens vam presentar per donar guerra!

El divendres vam anar a jugar a l’escola Mare Nostrum, no vam aconseguir jugar el nostre ritme i sobretot vam tenir poc encert de cara a cistella.

El dissabte van anar a jugar al pavelló del Morell. Vam jugar molt aviat i vam poder escalfar poc. Vam començar el partit molt despistades i poc intenses, cosa que van aprofitar per passar per damunt nostre.

El dissabte jugàvem contra el líder de la categoria, un autèntic equipàs! El partit va ser molt disputat durant la primera meitat, un quart per cadascú però sempre competint de tu a tu. Bones defenses i en atac intenses en 1c1. 

El dissabte passat ens vam enfrontar a l’Elisabeth de Salou, un equip amb el qual no vam poder a la primera volta.

El dissabte vam jugar un altre partidàs, vam competir tot el partit i al final la moneda va caure del nostre costat.

El dissabte vam jugar un partit molt intens contre l’escola Pax de Tarragona.

El dissabte al matí vam jugar possiblement un dels millors partits de la temporada, contra el Morell que ens va posar les coses difícil, vam jugar ESPECTACULAR.

El passat dissabte ens va tocar enfrontar-nos a un rival dur, el Sagrat Cor. Vam començar el partit poc concentrades però tot i així aconseguíem lluitar per la pilota i treure bones accions a favor.

Pàgines