08. Infantil fem.

08. Infantil fem.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Edgar Otero i Laura Martinez, son les dos incorporacions que arriben per fer-se càrrec del bloc Infantil Femení.

Edgar Otero, serà l'encarregat de dirigir l' Infantil Femení A, que aquesta pròxima temporada jugarà al Nivell A2 de Catalunya.

Una oportunitat perduda d'avançar posicions contra Teresianes, partit fluix de les noies de Salle, 52-34.

Sense opcions contra el líder, no podem competir contra un equip amb més intensitat i físic, resultat final 14-64.

Bon partit de les noies de Salle per aconseguir la victòria i superar l'average particular amb un dels equips del nostre nivell a la categoria. Contundent per les locals, 57-25.

Molt bon partit del Infantil fem. davant un molt bon equip del Morell amb un joc dur amb defensa i molt viu i alegre amb atac (78-51).

Dissabte a primera hora a Reus vam jugar contra un dels equips potents de la categoria i el resultat va ser clar per les locals, 71-39.

Partit dominat de principi fins al final de les noies de La Salle contra Manyanet, primera victòria de la segona fase, resultat final 69-37.

Partit molt igualat a La Pineda dissabte tarda de l'Infantil femení que finalment es decanta per les locals, 43-35.

Partit irregular de les noies de La Salle contra Teresianes, que fins als últims minuts vam tenir opcions de victòria, resultat final 53-66.

Partit a casa del líder amb bona imatge de les nostres infantils que va plantar cara amb moltes fases del partit encara que la derrota és contundent, 81-32.

Pàgines