01. Sènior fem.

01. Sènior fem.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Derrota clara contra el tercer classificat (71-45).

Derrota contra el 4rt classificat de la lliga, en un partit amb moltes baixes de jugadores nostres i altres tocades, i mancat d'encert cara a cistella per part nostra (38-53).

Derrota ajustada per 4 punts (65-61) en un partit igualat durant els 40 minuts.

Derrota ajustada (42-47) contra el segon classificat, un equip que a la primera volta ens havia guanyat per quasi 40 punts.

Victòria treballada a la pista del Sant Gabriel Viladecans, que tot i ser l'últim classificat, no va posar les coses gens fàcils per 53-66.

Derrota clara (55-67) contra un rival que tot i està per sota a la classificació, venia d'una ratxa de 4 partits seguits guanyats, i on va entrar molt més concentrat, intens i agressiu al partit, conscients de l'importància del partit.

Tercera victòria consecutiva i segona seguida com a visitant (56-63), contra un equip que també ens havia guanyat de 7 punts a l'anada.

Vìctoria de molt de mèrit la del senior femení aquest cap de semana. Amb només 8 jugadores d’inici, i la lesió de Lala al minut 10 feia que el partit fos més complicat del que ja era, contra un equip de 12 jugadores i una pista molt petita.

Victòria important per 64-58, després d’un altre partit igualat i decidit a la prorroga.

Derrota una altre cop per la mínima (63-62) en un bon partit, a una pista difícil, on durant la majoria del partit vam tindre el control.

Pàgines