19. Infantil fem.

19. Infantil fem.

Contingut relacionat

Derrota contundent (71-20) a la pista del Vendrell en el que va ser, amb diferència, el pitjor partit de tota la temporada de les nostres infantils.

Victòria ajustada de l'infantil femení en un partit molt disputat a la difícil pista del Reus Deportiu (48-49).

AB La Salle 52 - CB Valls 22

Nova victòria ajustada de l'infantil femení de La Salle (63-68), en un partit gairebé calcat al de la setmana anterior a casa contra Teresianes.

Partit d'alts i baixos de les infantils de La Salle contra un rival de qualitat inferior però molt més intens i motivat, que va fer suar a les nostres noies fins al final del partit (68-62).

Victòria còmoda de l'Infantil Femení a la pista del Claret (44-66).

Victòria còmoda de les infantils a la pista del Valls (39-78), en un partit que han dominat de principi a fi amb autoritat.

Victòria de les infantils a la sempre complicada pista del Teresianes (44-73), després de remuntar un mal inici de partit a base de defensa i intensitat.

Mal partit de les noies de l'Infantil Femení, que no han tingut opcions davant d'un rival més intens i inspirat en atac (60-40).

Victòria còmoda de l'infantil femení en el primer partit de la lliga després de vacances, contra un rival ja conegut a qui s'havia guanyat en els dos partits de la primera fase (65-48)

Pàgines