09. Aleví fem. 5è. "blau"

09. Aleví fem. 5è. "blau"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

No podem mes que donar les gràcies per aquest any tan divertit amb les alevines de 5è.

Diumenge al matí sense descans, anem de tornejos!!!!!

A primera hora del matí cap al Cèsar August i a mig matí al Carme. Dos partits per seguir aprenent i jugar un bàsquet cada dia millor.

Gran torneig de el nostre aleví amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota als quatre partits que es van jugar diumenge.

Molta millora al joc col·lectiu, gran defensa i bona aportació de totes les jugadores al joc ràpid i dinàmic que es proposa.

Aquest dissabte vam fer un entrenament de tecnificació amb la base aleví femení de la pròxima temporada al Pavelló de La Salle.

Últim partit de lliga contra el gran equip del Sagrat Cor. Bon partit a pesar de la enorme diferencia amb joc, i envergadura.

Últim partit de lliga contra les noies del Aura. Bon partit que es va decidir per les visitants per pocs punts.

Gran partit del nostre aleví jugant a nivell molt alt contra un equip molt més gran i fort que les noies de La Salle.

El partit jugat dissabte davant les noies de Bonavista, res a veure al partit de casa contra el mateix rival... factor determinant, el físic. Molta força i alçada per lluitar sense encert on no vam aprofitar les nostres opcions.

Partit irregular de les nostres noies amb un bon rival del nostre nivell. Resultat ajustat que reflexe el joc dels dos equips, victoria de St. Pau per poquet (42-37).

Cap de setmana espectacular i divertit de les noies de 5è. Amb dos partits de lliga vs Sagrat Cor i Montblanc, i la Trobada del Claret de Valls vs Carmelites i Reus Deportiu.

Pàgines