08. Benjamí masc. 4t.

08. Benjamí masc. 4t.

Contingut relacionat

Arribem al final de temporada i només podem descriure-la amb una paraula, EVOLUCIÓ. 

Primer torneig acabada la temporada i ens ho vam passar genial, sobretot pel matí quan en els dos partits ens va sortir tot perfecte, tant en atac com en defensa. 

Últim partit de temporada del nostre benjamí masculí de 4t i no es podia acabar de millor manera. El partit que vam fer va ser, sense exagerar, el millor de la temporada i contra un equip molt bo. 

Penúltim partit de lliga de la temporada i en alguns moments semblava que ens trobàvem a principis d'any on ni un bot ens sortia, davant un molt bon equip invicte durant tot el curs. 

Els nostres nois de quart van disputar 4 partits entre dissabte 8 i diumenge 9 d'abril en el Torneig de Cambrils, tots quatre contra Doctor Azúa de Saragossa.

Una nova victòria del BM4, gràcies a un primer quart amb un parcial de 5-26. Tot i que el marcador al final dels primers 10 minuts fos ampli, no volia dir que el partit s'hagués resolt amb comoditat perquè no va ser el cas. 

El nostre benjamí de 4t masculí, sembla que comença a agafar bon ritme i perd la por a provar coses. 

Partit contra un rival que ens havia guanyat a casa al qual ara no li vam donar opcions. 

Partit controlar des de l'inici, i on per fi vam aconseguir ser constants i regulars jugant al mateix nivell durant els 4 quarts.

Pàgines