19. BENJAMÍ FEM. 3r.

19. BENJAMÍ FEM. 3r.

Contingut relacionat

Dimarts, dijous, dissabte, setmana rere setmana, durant 2 cursos genials. No puc descriure en paraules com han estat tots els moments que hem viscuts junts.

Primer partit d’aquesta última ronda del nivell A. Molta rivalitat, moltes lluites, hem començat a fer bons canvis de mà, molt contenta amb tot l’equip. Una mica empanades en el primer quart però després ens varem posar les piles.

Partit amb molts pocs encerts, dia molt ventós i que ens omplia els ulls de terra del pinar prop de la pista. Encara tenim baixes per mocs i grips, però anem progressant adequadament.

Bon partit, amb moltes baixes degut a les grips de panxa i a les grips de no panxa.

Amistos disputat al matí del dissabte amb als amics del BBT. Disputat i divertit, les noies La Salle van començar cohibides per el fisic dels de ponent. Pero poc a poc, la seva tecnica individual es va impossar. Jugant amb força a la defensa i habilitat cara cistella. Bona feina noies¡¡¡

Primer partit segona volta. Una mica paradetes a l’hora d’agafar els rebots. Hem de treballar-ho més, defensa força bé, cadascú la seva amb alguna despistada, però en general bé.

SAGRAT COR – LA SALLE TARRAGONA Primer partit d’aquesta nova etapa que comencem com a benjamí, una categoria nova que agafem amb molta il•lusió. La pista del Sagrat Cor és molt dura, gran i gris, però per ser el primer no ha estat malament. Comencem bé.

Benjamí Femení 3r – JOAN XXIII

Ja el tenim aquí, des de fa 11 anys la Salle Tarragona es converteix en el centre del bàsquet base de la província, juntant més de 700 joves esportistes en un matí a l'escola, entre esportistes i acompanyants es calcula que durant el matí de dissabte 24 d'octubre passaran més de 1400 persones per