18. BENJAMÍ MASC. 4t.

18. BENJAMÍ MASC. 4t.

Contingut relacionat

Molt bon partit del nostres durant tot el matx. Amb un molt bon joc i amb un marcador molt ajustat durant tot el partit que només al final de l’últim quart l’equip rival va aprofitar per marxar.

Molt diferència física, molta diferència tècnica però el nostre equip, els nostres petits, encara que per moments es van ser malament al final van aconseguir que poguessin posar en pràctica cosetes per poder tirar endavant el partit.

Partit molt diferent el que van disputar el matí de dissabte al pavelló del Sagrat Cor al partit que van disputar a La Salle. Van lluitar millors uns quarts que uns altres, i això es va veuré reflectit en el marcador final.

SANT PAU - BENJAMÍ MASC. 4t.

El millor partit dels nostres del que portem de temporada. Molt bona defensa dels nostres, domini de la pilota, molt bons passes, joc en equip, respecte dels espais,.... I sobretot un encert a cistella molt gran tan de tir exterior com de sota la cistella.

Bon partit dels nostres contra un gran rival, Carmelites. LLuitar i gaudir es mes important que el resultat final. Molt be equip.

Bon partit dels nois de La Salle, que van aconseguir guanyar dos quarts, i perdre dos quarts.

El equip Benjamí masculí de 4t. ha anat de menys a més durant la temporada, durant aquests 4 mesos. Amb un principi molt complicat, perquè els nens els hi va costar molt aconseguir tindre hàbits i disciplina, això feia que els entrenaments fóssim molt complicats.

Molt bon partit dels nostres al matí del dissabte amb moments de molt bon joc. Les diferències de joc ja van arribat el primer quart amb un joc molt més coherent dels nostres, moviment de pilota i valentia dels jugadors tant atacant com defenent.

Partit molt bo dels nostres, es comença a veuré tant la part de tècnica individual dels nostres com la part de joc col·lectiu. Els nois comencem a respectar espais i comencem a veuré els avantatges aprofitant en tot moment la tècnica individual.

Pàgines