17. BENJAMÍ FEM. 4t. "groc"

17. BENJAMÍ FEM. 4t. "groc"

Contingut relacionat

I després de dos temporades, dic adéu a l'equip de les meves nenes. Després d'un any fent de segona entrenadora d'ambdós equips, putse més de les blaves, em van donar l'oportunitat d'afrontar un nou repte, i fer de primera entrenadora d'un dels dos, de l'equip groc.

Encara recordo el primer dia d'entrenament, la sensació de tornar a retrobar-me amb aquell esport que tantes alegries m'ha donat, el tornar a entrenar petites persones, de les que havia d'apendre moltes coses i amb el desitg d'ensenyar quelcom important, encara que només fos qu

Dissabte dia 14 anem al TORNEIG de VINAROS

amb els equips ALEVÍ FEM. 5è. i BENJAMÍ FEM. 4t.

Partit disputat a la pista del Carme, desde el primer moment les de La Salle han sortit a donar-ho tot a la pista, del principi al final han lluitat totes i cadascuna de les pilotes, defensant amb intensitat cadascuna a la seva i amb ajudes a les companyes.

Participarem amb Aleví masc. 6è. Aleví fem. 6è. Aleví masc. 5è. i Benjamí fem. 4t.

Les benjamines han fet un partit espectacular en ganes i intensitat a Altafulla.

Molt bon partit de les benjamines de 4t groc !!!

Recuperem les ganes de lluitar pilotes i agafar rebots, que haviem perdut als últims partits. Hem de seguir treballant els passes i les entrades soles en contraatac.

Partit disputat a les pistes de La Salle, ja que ens enfrontavem el benjamí groc versus  blau. Es notava que les nenes estaven nervioses, sensacions diverses, pero un cop iniciat es va lluitar i defensar amb molta intensitat.

Un altre bon partit del benjamí femení de 4t groc contra l'Altafulla!

Bon partit de les benjamines de 4t groc contra un dels rivals més difícils, l'Elisabeth.

Pàgines