17. Infantil fem.

17. Infantil fem.

Contingut relacionat

Victoria de l'infantil femení en el sisè partit que jugaven contra l'AB Vendrell.

Després del bon nivell de les últimes setmanes, divendres l'infantil tenia una nova oportunitat per continuar creixent individualment i com equip.

Diumenge passat l'infantil tornava a jugar contra el rival de la setmana passada, l'AB Vendrell, pero aquest cop a Salle!!

Aquesta setmana l'infantil jugava contra un rival conegut de la primera fase, l'AB Vendrell.

Després de 3 bons entrenos, l'infantil rebia a Salle, l'AB Cunit, líder i únic equip que encara no coneixia la derrota en aquesta segona fase.

Després de la derrota de la setmana passada contra Salle ploms, l'infantil afrontava el partit contra Reus Deportiu sabent que havia de suar de valent per anar millorant en

Dissabte passat l'infantil va visitar la difícil pista de la Salle ploms. Els primers 5 minuts del partit les jugadores van sortir mentalitzades i gràcies a una bona defensa van aconseguir posar-se per davant en  el marcador.

Diumenge passat va tenir lloc el primer partit de la segona fase, o el que es el mateix, el primer partit de lliga de l'any.

Importantísima victòria de l'infantil femení que permet assegurar la segona posició a la lliga prèvia a falta d'una jornada.

L'infantil va fer valer el factor pista per emportar-se una victòria molt important.

Pàgines