15. Aleví fem. 6è

15. Aleví fem. 6è

Jugadors
Clara
Lucía
Lucía
Lucía
Núria
Marta
Laura
Aina
Helena
Ent: Antonio

 

Contingut relacionat

El passat dissabte es va disputar el Trofeu Diputació de nivell A de la categoria Aleví Femení. Les nostres noies de 6è van participar per haver quedat en segona posició a la lliga.

Partit d'anada de la Copa Federació, sistema de competició que es juga amb reglament oficial de la Federació Catalana de Minibàsquet.

Partit a primera hora del matí a les pistes exteriors amb un sol radiant. comnçavem la segona volta contra el CB Morell, al partit d'anada ens van possar les coses molt difícils ja que es va guanyar per només 6 punts. Per tant es plantejava a priori un partit complicat. 

Partit a priori molt complicat donades les situacions de l'equip, que es presentava amb moltes baixes de les jugadores i que va necesitar de l'ajuda de les més petites. Gràcies a Claudia, Manuela, Alba, Leyre i Marina per aquest recolzament.

Partit molt irregular el jugat al Sagrat Cor per part de les nostres noies. De principi a fi no va haver-hi una continuitat al joc, malgrat això un bon resultat.

El nostre equip estrena el nou terra de la piscina, i la veritat que vist el resultat no ens va poder anar millor. Bon partit de les nostres noies malgrat un inici una mica tendre.

Després d'una setmana molt complicada d'entrenaments i malgrat l'horari de joc (9h. a Valls) les nostres noies van poder guanyar a la pista del Claret de Valls, amb un joc massa intermitent encadenant bons minuts amb altres molt dolents.

El passat dissabte les nostres noies de l'Aleví van disputar el partit més complicat de la temporada, amb moltes baixes i amb el rival més difícil de la lliga. No obstant això durant bona part del partit es va lluitar i competir a un gran nivell.

Aleví femení 6è

Després de les llargues vacances del Nadal, per fi disputem el primer partit de lliga de la segona fase al Nivell A Territorial. Al pavelló del CB Morell una pista gran que ens permet desplegar al màxim el nostre estil de joc ràpid.

Partit avançat de la jornada disputat el passat dimecres al col·legi Aura essent l'últim partit de la primera fase de la lliga. Feia fredor però no va ser cap inconvenient per a disputar el partit amb ganes i treball.

Pàgines