14. Aleví masc. 5è.

14. Aleví masc. 5è.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Gran trobada a Reus dels nostres Alevins de 5è i Campions.

Sobretot ha sigut una gran experiència pels nens i pels pares, han conviscut 2 dies amb molt bones sensacions, amb un bon ambient de bàsquet i al final amb la recompensa de la victòria de la trobada amb una final d'infart.

ALEVÍ MASC. 5è al JOAN REBULL de REUS

1_Normativa.pdf

Molt bon partit del nostre aleví de 5è. contra el CBT. Molta intensitat amb molt bona defensa, que mai va deixar jugar a l'equip rival. Molt bons contraatacs, i un joc tant colectiu com individual molt bo.

Gran partit dels nostres durant tot el matx amb un gran joc. Ja es comença a veuré un equilibri entre el bot i les pasades dels nostres jugadores, amb una millora de les decisions tàctiques i colectives. Gran partit de tots els membres de l'equip.

Partit aplaçat el que va disputar el pasat divendres el nostre aleví de 5 contra els pallaresos. Un molt bon partits dels nostres petits que van jugar molt bé amb una molt bona defensa i amb molt de pases.

Molt bon partit dels nostres petits de 5è contra el CBT. Els nostres petits teniem molt de respecte a l'equip rival i amb la presència de 3 jugadors molt grans de l'equip visitant es presentava un partit complicat però tot el contrari. Ha estat el més fàcil dels partits disputats fins ara.

Aquest divendres vinent dia 7 de novembre, a les 18.30h, a l'oficina de l'Associació de Bàsquet La Salle Tarragona, farem un "curs" intensiu, d'uns 20 minuts de durada, per aprendre a fer les act

Èxit del desè Torneig Amistós Bluetooth on unes 1500 persones han passat durant el dissabte 25 d’octubre per les 10 pistes de minibàsquet que s’han muntat a les instal·lacions del Col·legi La Salle Tarragona.