19. Cadet fem. 2000'

19. Cadet fem. 2000'

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Partit avançat el jugat el passat dilluns dia 16 de març a Camp Clar contra el CBT.

Bon partit el passat diumenge pel cadet femení 2000', sobretot a  nivell defensiu. Poc a poc l,equip es consolida defensivament i això fa que els partits siguin més equilibrats.

Un primer quart per oblidar condemna al cadet femení del 2000 a perdre el seu partit contra el Vendrell. 

Tot i el resultat desfavorable per la Salle, les sensacions del final del partit no van ser del tot dolentes.

Bon partit el jugat el diumenge contra l'ADT negre que va suposar guanyar el primer partit a aquesta segona fase a nivell A.

La intensitat, sobretot a nivell defensiu, va suposar tancar el partit amb un resultat favorable de 72 a 36.

Tot el que es va fer malament al partit de la setmana passada del cadet femení del 2000 contra el Valls sembla que es va solucionar el passat diumenge a la tarda contra el Morell. 

Una altra setmana més el cadet femení del 2000 va tornar a evidenciar que encara no està adaptat al nivell A assolit. En tres partits ha encaixat una mitjana de 87,33 punts i tan sols ha anotat una mitjana de 37,66 punts.

El cadet femení del 2000 afrontava el passat dissabte el seu primer partit al nivell A. Enfront, es van trobar amb un dels millors equips de la categoria, fet que es va reflectir en el marcador que al final del partit va acabar amb un 91-27.

Molt mal partit el disputat el passat dissabte per les noies del cadet del 2000. Tot i el partit espés van poder guanyar de 6 punts i continuen mantenint-se invictes al grup 7 de la seva categoria.

El cadet femení de la Salle 2000 va jugar un nou partit ple d'intensitat que li va suposar arribar a una anotació de 109 punts front el TGN C. Això suposa una nova victòria i que l'equip es mantingui invicte fins avui.

Pàgines