XI Torneig Amistós Bluetooth

Ja el tenim aquí, des de fa 11 anys la Salle Tarragona es converteix en el centre del bàsquet base de la província, juntant més de 700 joves esportistes en un matí a l'escola, entre esportistes i acompanyants es calcula que durant el matí de dissabte 24 d'octubre passaran més de 1400 persones per les pistes de bàsquet.

Aquest any amb la participació d'equips de Torredembarra, La Pobla de Montornès, Salou, Reus, Sant Pere i Sant Pau i la resta de la ciutat.

Els nens i nenes de P4 a 1r. d'ESO. Jugaran dos partits, en tots els casos sense resultat i arbitrats per membres de l’escola d’àrbitres de la Federació Catalana d’Àrbitres i entrenadors i col·laboradors de l'Associació de Bàsquet La Salle Tarragona.

D’aquesta manera l’Associació de Bàsquet La Salle Tarragona dona el tret de sortida a una temporada que s’espera, si més no, entretinguda amb 25 equips. Després de 37 anys ininterrompudament, estant així el club més veterà del nostre territori i tot un referent dins del món del bàsquet de formació. 

El proper event en que hi participarà tota la massa social serà la presentació dels equips, en aquell moment tothom estarà en plena competició.

Podeu consultar aquí el calendari de partits. Us esperem a tots i totes per gaudir del bàsquet en estat pur!