PARE MANYANET VS INFANTIL FEM.

Després del bon nivell de les últimes setmanes, divendres l'infantil tenia una nova oportunitat per continuar creixent individualment i com equip. En aquest cas el rival era pare manyanet. L'objectiu de l'equip un partit més, era imposar el seu estil per gaudir jugant a la pista.

Els primers minuts van sortir una mica fredes però, mica en mica, les jugadores van anar millorant en l'aspecte ofensiu, amb una defensa intensa. Al final dels 10 primes minuts els marcador era de 9-21. En els següents 10 minuts l'equip va cometre menys errades a l'hora d'ajustar en defensa i, en atac, tot i fallar moltes cistelles fàcils, es va aconseguir trencar el partit. A la mitja part el resultat era 14-41. Tot i el bon marcador i les bones sensacions, faltava acabar de pulir certs detalls respecte els 20 primers minuts. La tercera part l'equip es va trobar mes còmode i cada cop l'equip jugava amb mes alegria tant en defensa com en atac, 23-63 reflectia el marcador a falta dels últims dos períodes.
En els últims 10 minuts l'equip va tancar el marcador deixant un resultat final de 26-77. Bon partit de totes les jugadores, això si, tot i la victòria cal treballar encara més per tal de solventar un parell d'aspectes que a dia d'avui no els controlem com ens agradaria i caldria.
Som-hi equip!! Seguim endavant!!