INFANTIL MASCULÍ escolar

S'acaba la temporada del Infantil Escolar. Ha estat un any dificil al principi ja que es erem 22 nens en total i s'havien de fer 2 equips. Per això no sabiem com reaccionarien els nens. La resposta va ser molt positiva. Tots el nens van aconseguir formar un grup d'amics que va facilitar moltíssim el meu treball com entrenador i va afavorir el nivell col.lectiu de basket.

Des de que vam començar la temporada fins ara que s'ha acabat, s'ha pogut veure com tots i cadascun d'ells han millorat i progressat les seves habilitats basketbolístiques. Hem treballat el domini del bot, els diferents tipus de passada, la millora de la tècnica de tir, el bloqueig del rebot... En definitiva, treball dels aspectes bàsics i fundamentals d'aquest esport. Com a col.lectiu, hem aconseguit treballar el passar i tallar, la ocupació dels espais, les sortides al contraatac, la defensa individual tota la pista...etc.

Gràcies Pau, Bernat, Lluis, Jairo, Jordi, Alex, Aleix, Jose Carlos, Ibai, Arnau i la resta de nens que ens han ajudat sempre que ho hem necessitat ( Alejandro, David, Biel, Armand, Igor, Gerard, Ander... ) per fer que segueixi gaudint d'aquest esport com el primer dia.

Ara ens queda la Macro per acabar de la millor manera la temporada. Ens veiem a les pistes i moltes gràcies cracks¡¡¡