INFANTIL FEMENÍ VS SALLE PLOMS

L'infantil va fer valer el factor pista per emportar-se una victòria molt important. Després d'una setmana molt bona d'entrenaments, arribava el dia de tornar a jugar contra Salle Ploms i poder demostrar que hem après dels errors que ens van fer perdre el primer partit contra elles.

En els dos primers períodes es va veure una gran igualtat on cap equip era capaç d'imposar el seu ritme i on els dos equips es trobaven molt nerviosos. En el tercer període el rival va poder aconseguir algunes cistelles fàcils i es va possar 3 punts per sobre en el marcador. En el quart període, l'infantil es va treure mica en mica els nervis de sobre i va començar a jugar a un bon nivell, cosa que va permetre donar la volta al marcador i marxar 4 punts per sobre en el lluminós.

Començava el cinquè període i amb ell el domini dels cuatre periodes següents per part d'un infantil que ara si, va començar a treballar a un gran nivell defensiu. Les jugadores van saber patir quan les coses no estaven sortint com nosaltres volíem, i després del descans van sortir amb un plus d'intensitat que ens va permetre imposar el nostre ritme i trencar el partit a base de bones defenses i cistelles treballades. 77-43 reflectia el marcador al final del partit, un gran resultat fruit d'un gran treball. 

Cal destacar el gran treball i la bona actitud de tot l'equip per aconseguir la victòria. 

Si treballem en el dia a dia, estem units i lluitem com un equip no hi ha cap fita impossible!!! 

Ara a seguir treballant al màxim per afrontar el següent partit i poder competir per emportar-nos la victòria.