CADET LA SALLE FEMENI 98 - AEE JOAN XXIII A: 72-59

 

Han passat ja quasi sis mesos des de que a finals de setembre vam començar la Lliga.

Les de La Salle, son molt diferents d'aquelles noies tímides que van començar la competició. Aquest sis mesos han imprès un caràcter sense el qual, avui no s'hagués pogut guanyar el partit. També per +13 punts però ara favorables ( A l'octubre vam perdre de 13 punts amb aquest mateix equip) Dels 41 punts a favor s'ha passat als 72 gràcies a la rapidesa en atac que ha adquirit l'equip en aquest temps.

Ha estat un partit estrany, però. Amb una defensa agressiva, que pràcticament no deixava treure la bola del seu camp al contrari, hem marxat ràpidament al marcador amb un contundent 20-4. Alguns ens gratàvem els ulls quan al final del primer quart la diferència era de +14 (20-6). Havia estat una demostració increïble per part de les nostres xiquetes i un quart per emmarcar. De llibre !!!

Semblava tot fàcil, però, com acostuma a passar en aquest meravellós esport, mai pots dir que un partit es guanya al primer quart.

Les coses han canviat en produir-se un canvi estrany en el criteri arbitral, no han beneficiat a cap equip, més bé ha perjudicat a tots dos equips aquest canvi en el criteri.

De sobte, el senyor de gris ha començat a xiular cada ínfim contacte que es produïa entre les jugadores. 

De seguida tots dos equips han entrat en bonus i les aturades continues i els tirs lliures han fet que el segon quart es tornés lent i espès. Interminable !!!

Moltes de les nostres cometien la tercera falta personal i havien de baixar la intensitat de la defensa que tan bon resultats estava donant. Això i els nombrosos tirs lliures de les visitants feia que el marcador al descans s'escorcés una mica fins a un 42-30.

La tònica del tercer quart era la mateixa. Ens anàvem carregant de personals i els canvis havien d’ésser continus. La incertesa al marcador era cada vegada més gran 54-44.

El grau de desconcert en tots dos equips era bestial !!! Les grades protestaven cada decisió perquè, sincerament, no s’estava veient un partit dur però començaven a caure jugadores per cinc faltes i moltes en tenien quatre. Les diferències han anat minvant fins a 6 punts però aquí de nou ha sortit la casta de les noies de La Salle.

Poc a poc s’han anat recuperant les diferències però s’ha patit fins al final.

Molt be el treball de les noies que després d’unes setmanes de dubtes contra rivals teòricament més fàcils, han demostrat que son un equip competitiu i “donen el callo” quan s’ha de donar. El més bonic de tot és que ha estat una victòria d’equip.

Aquesta setmana és doble e important. Ens enfrontarem divendres a un Valls, primer classificat, invicte i amb un equip majoritàriament composat per fortes nenes de segon any. A més diumenge anem a la complicada pista del Vila-Seca, segon classificat que està demostrant molta regularitat en la competició.

S’ha d’entrenar dur i confiar en aquest equip que no para de sorprendre’ns. Ànims noies! 1,2,3 – SALLE !!!!