BENJAMÍ FEMENÍ 4t. "GROC"

I després de dos temporades, dic adéu a l'equip de les meves nenes. Després d'un any fent de segona entrenadora d'ambdós equips, putse més de les blaves, em van donar l'oportunitat d'afrontar un nou repte, i fer de primera entrenadora d'un dels dos, de l'equip groc. I amb una nova entrenadora a Salle al meu costat, l'Esther, amb la que ens hem ajudat molt. Tan jo com elles ens ho vam plantejar amb moltes ganes. Ja ens coneixiem totes, i així ha sigut més fàcil posar-nos a treballar de valent per millorar com a equip: dins, i fora de la pista.

Maria A., Maria D., Queralt, Martina, Paula, Anna, Clara, Clàudia, Gemma, Berta, Cèlia i Blanca. Un equip de 12 petites cracks que no s'han rendit mai i no han deixat de lluitar. Amb les que, tot i alguns entrenos més fluixos, han ajudat a que la feina fos fàcil, i poder anar aprenent nous aspectes del bàsquet i millorant d'altres ja apresos: passes, botar aixecant el cap, buscar espais per atacar, defensar (ja saben que és el que més m'agrada a mi jaja): amb paret i ajudes... I, sobretot, el concepte d'equip: falla una, fallem totes; guanya una, guanyem totes!!

Estic molt orgullosa de la feina que han fet i les ganes que hi han posat durant partits i entrenos. Tot i que a vegades em facin enfadar, trobaré a faltar, no només a les meves 12 floretes, sinó a les 22 que hem tingut el plaer de poder entrenar durant dos anys, tant jo com l'Esther (i l'Enric i el Javi). Crec que elles han après molt d'aquest esport, i nosaltres també hem après d'elles.

Per últim donar les gràcies als pares que heu fet costat a les vostres filles, portant-les amunt i avall, a partits i tornejos. Pels que algun dia us ha tocat fer taula i per animar-les com ho heu fet. Ens veiem aviat per les pistes!