ALEVÍ FEM. 6è. VS CB ÀGUILES

Partit d'anada de la Copa Federació, sistema de competició que es juga amb reglament oficial de la Federació Catalana de Minibàsquet. Aquest es diferent al que estem acostumats a jugar, ja que per exemple es juguen vuit (8) parts de sis (6) minuts, les jugadores com a mínim han de jugar 3 parts i com a màxim 5, al final de cada part el marcador es posa a 0-0 per a que no es pugui conèixer el marcador real del partit només es sap el guanyador al final del partit sumant els punts de totes les parts.

Malgrat no estar acostumades a jugar aquest tipus de partits, les nostres noies van sortir molt concentrades i van desplegar un joc ràpid, alegre i col·lectivament molt bo. Mica en mica va sortint el treball realitzat als entrenaments. En canvi el treball defensiu no va ser del tot bo, encara fem errades de concentració, i de posició de la jugadora tant de la que defensa la pilota com de les que no. Això va suposar moltes cistelles fàcils per a l'equip rival. 

Al final del partit amb marcador favorable. Però això no s'acaba aquí ja que queda el partit de tornada a la pista del CB Àguiles, que el jugarem el proper 16 de Maig a les 12h.

La constancia es la virtud por la que todas las cosas dan su fruto.